Ομαδικά Τμήματα

Κάντε κράτηση στα Ομαδικά Τμήματά μας

Επιλέξτε το τμήμα που θέλετε να συμμετάσχετε.

Επιλέξτε την ημέρα και ώρα που θέλετε να συμμετάσχετε.

Σεπτέμβριος 2019
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Τα τμήματα είναι ολιγομελή γι’ αυτό παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσα  από το site ή τηλεφωνικά για την κράτηση θέσης στο ομαδικό τής επιλογής σας. 

Vinyasa Flow Yoga

thumbnail_Adho Mukha Svanasana

Δέσποινα  Χατζηανδρέου

Η Vinyasa Flow Yoga είναι η αρχαία τεχνική της γιόγκα που συνδυάζει την αεροβική άσκηση με την ανθρωποκεντρική γνώση με σκοπό τη σωματική και πνευματική ανέλιξη, προσφέροντας ισορροπία, δύναμη και αντοχή στο σώμα.

Μαθαίνουμε τον έλεγχο της αναπνοής, την καθοδήγηση του βλέμματος και εστίαση της προσοχής σε όλες μας τις θέσεις.
Το χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι η επανάληψη των ασκήσεων που επιτρέπει στον ασκούμενο να εστιάσει και να εμβαθύνει στην προσωπική του πρακτική. Θεωρείτε η πιο δυναμική μορφή yoga, κατάλληλη για όλους, που μέσα από τη συνεχή ροή και την εναρμόνιση της κίνησης με την αναπνοή δημιουργεί μια κατάσταση κινητικού διαλογισμού που εξαγνίζει σώμα και πνεύμα.

Vinyāsa (/vɪnˈjɑːsə/ vin-YAH-səSanskritविन्यासIASTvinyāsa) is a Sanskrit term often employed in relation to certain styles of yoga, that usually refers to a smooth transition between positions[1], especially when movement is paired with the breath. Like many Sanskrit words, vinyāsa has many meaningsnyasa denotes “to place” and vi denotes “in a special way”.

Η δραστηριότητα διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά και γίνεται συγκεκριμένες ώρες και μέρες μέσα στην εβδομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  με  την  γραμματεία

Pilates

pilatesΈφη Ψαθά

Περισσότερες Πληροφορίες

Το Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. την οποία εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Ελληνογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates (1880-1967). Χαρακτηριζόμενη και ως αυτοβιωματική, αφού πρώτα δοκιμαζόταν από τον ίδιο τον Πιλάτες και μετά σε αθλητές και χορευτές, η μέθοδος Pilates μας διδάσκει ιδανικά πράγματα για το σώμα μας, τα οποία και μπορούμε εύκολα να μεταφέρουμε και να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας.

Τι προσφέρει το Pilates

Το Pilates είναι ένα απαλό και ολιστικό πρόγραμμα εκγύμνασης για την ενδυνάμωση και τη διαμόρφωση του σώματος. Είναι προσβάσιμο σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης. Χαλαρώνει, αναζωογονεί και εξισορροπεί τις επιπτώσεις από τη μακρόχρονη καθιστική ζωή, την σωματική εργασία και το άγχος της καθημερινότητας.

Οι ασκήσεις εκτελούνται ξεκινώντας από το κέντρο του σώματος μας, τους μυς που περιβάλλουν την κοιλιά ,Powerhouse, και προς τα άκρα.Έχουν ροή, εκτελούνται πολύ συνειδητά και συντονίζονται με την αναπνοή. Με την ορθή, πλήρη εισπνοή και εκπνοή, αυξάνεται η πρόσληψη οξυγόνου, απελευθερώνεται η ένταση, χαλαρώνει το μυαλό και το σώμα και μειώνονται τα επίπεδα του άγχους.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Pilates είναι η ενίσχυση των μυών στήριξης, που αποτελούνται από τους βαθείς κοιλιακούς μυς, τους μυς της πλάτης και του πυελικού εδάφους με ταυτόχρονη ανακούφιση των αρθρώσεων, ειδικά της σπονδυλικής στήλης. Η ενίσχυση του κέντρου του σώματος, του Powerhouse, ανακουφίζει από την ένταση και τις λάθος στάσεις που συνήθως συναντώνται στον αυχένα και τους ώμους. Με το Pilates, τα προβλήματα της πλάτης και της μέσης μπορούν να μειωθούν και να εξαλειφθούν. Με στόχευση την ενίσχυση των μυϊκών αλυσίδων και όχι των απομονωμένων μυών, το Pilates διαμορφώνει αρμονικά το σώμα επιλύει τις μυϊκές ανισορροπίες φέρνοντας το σώμα πίσω σε συμμετρία.

Η έμφαση δεν δίνεται στον αριθμό των επαναλήψεων, αλλά στην ακρίβεια και την ποιότητα της κίνησης. Η πολύ συνειδητή και συγκεντρωμένη εκτέλεση των ασκήσεων, βελτιώνει την ιδιοδεκτικότητα, την εν γένει γνώση του πού και με ποιόν τρόπο βρίσκεται το σώμα μας στο χώρο και πως κινείται σε αυτόν. Μακροπρόθεσμα η γνώση αυτή μεταφέρεται σε απλές καθημερινές δραστηριότητες επιτρέποντας μας να αποφεύγουμε τραυματισμούς και προσδίδοντας χάρη στην κίνηση μας.

 Οι βασικές αρχές του Pilates

Αναπνοή: Με τις κατάλληλες εισπνοές και εκπνοές αποβάλλεται ο μολυσμένος αέρας, οξυγονώνεται το αίμα και ελέγχουμε καλύτερα τις κινήσεις μας.

Κέντρο: Όλη η ενέργεια για τις ασκήσεις Pilates πηγάζει από τους μυς που περιβάλλουν την κοιλιά μας, του Powerhouse και απλώνεται προς τα άκρα.

Έλεγχος: Με τον κατάλληλο έλεγχο και προσοχή, οι ασκήσεις γίνονται σωστά και δεν κινδυνεύουμε να τραυματιστούμε. Όχι μηχανικές και απρόσεκτες κινήσεις.

Ακρίβεια: Συγκέντρωση στην ακριβή και άψογη εκτέλεση της άσκησης και όχι στον αριθμό των επαναλήψεων, διαφορετικά χάνουμε την ουσιαστική αξία της άσκησης.

Pilates (/pɪˈlɑːtɪz/;[1] German: [piˈlaːtəs]) is a physical fitness system developed in the early 20th century by Joseph Pilates .

Η δραστηριότητα διαρκεί 1 ώρα και γίνεται συγκεκριμένες ώρες και μέρες μέσα στην εβδομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  με  την  γραμματεία

 

 

HATHA YOGA

Γιώργος Ζωζωνακης  

Η Χάθα Γιόγκα είναι μια πολύ σημαντική επιστήμη. Τα αρχαία χρόνια την ασκούσαν για πολλά χρόνια, σαν μια προετοιμασία για ανώτερες καταστάσεις συνειδητότητας.

Τώρα όμως έχει ξεχαστεί τελείως ο πραγματικός σκοπός αυτής της μεγάλης επιστήμης. Οι πρακτικές της Χάθα Γιόγκα, τις οποίες είχαν συνθέσει οι ρίσις και οι σοφοί των παλαιών χρόνων για την εξέλιξη της ανθρωπότητας, τώρα κατανοούνται και χρησιμοποιούνται με πολύ περιορισμένο τρόπο. Πολύ συχνά ακούμε τους άλλους να λένε: «Α, δεν κάνω διαλογισμό, κάνω μόνο σωματική γιόγκα, Χάθα Γιόγκα». Τώρα, όμως έφθασε η στιγμή να διορθώσουμε αυτό το λάθος.

Η Χάθα Γιόγκα αφορά δύο σημαντικά και ουσιαστικά συστήματα στο φυσικό μας σώμα – τις ηλιακές και σεληνιακές δυνάμεις. Στην Τάντρα και στην Χάθα Γιόγκα, είναι γνωστές σαν Ίντα και Πίνγκαλα. Η Ίντα αντιπροσωπεύει την νοητική δύναμη και η Πίνγκαλα την πρανική δύναμη. Αυτές οι πρανικές και νοητικές δυνάμεις αντιδρούν μεταξύ τους στο σώμα και ελέγχουν, οδηγούν και κατευθύνουν η κάθε μία, τις ιδιότητες της δράσης και της γνώσης. Χάρη σ’ αυτές, ζούμε, κινούμεθα, σκεπτόμαστε και έχουμε γνώσεις.

Οι πρανικές και νοητικές δυνάμεις κυκλοφορούν διαμέσου των Ίντα και Πίνγκαλα νάντις μέσα στην δομή της σπονδυλικής στήλης. Σε κάθε τσάκρα αυτές διακλαδίζονται και μέσα από το δίκτυο των νάντις πηγαίνουν σε όλα τα ανάλογα όργανα και σημεία του σώματος. Οι γραφές και τα Ταντρικά κείμενα αναφέρουν, ότι αυτό το φυσικό σώμα περιέχει ένα πλέγμα από 72.000 νάντις. Πιστεύω, ότι αυτό είναι ένας πολύ συγκριτικός υπολογισμός. Νάντι δεν σημαίνει νεύρο. Σημαίνει μια ροή, όπως ακριβώς κυκλοφορεί ένα ραδιοφωνικό κύμα ή μια ακτίνα λέιζερ. Υπάρχουν 72.000 κανάλια ή ροές, που μεταφέρουν αυτές τις δύο ενέργειες Ίντα και Πίνγκαλα, που αντιδρούν μεταξύ τους, σε κάθε πόρο του ανθρώπινου σώματος. Δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο σ’ αυτό το σώμα, που να μην έχει την αλληλοεπίδραση αυτών των δύο δυνάμεων.

Στις πρακτικές της Χάθα Γιόγκα ενδιαφερόμαστε για την ισορρόπηση της Ίντα και της Πίνγκαλα – αυτές τις δύο δυνάμεις, που αλληλοαντιδρούν τις δυνάμεις της πράνα και του νου. Όταν κυριαρχεί η πρανική δύναμη και η νοητική δύναμη γίνεται δευτερεύουσα, τότε δημιουργούνται σωματικές διαταραχές ισορροπίας εξ’ αιτίας της υπερβολικής πράνας στο σύστημα. Από την άλλη πλευρά, αν κυριαρχεί η νοητική δύναμη και είναι δευτερεύουσα η πρανική δύναμη, τότε δημιουργούνται ασθένειες του νου. Αυτός είναι ο ορισμός των σωματοψυχικών και των ψυχοσωματικών ασθενειών. Οι αρρώστιες δεν προέρχονται μόνο από το νου, προέρχονται επίσης και από το σώμα. Το σώμα είναι μέρος του νου και ο νους είναι μέρος του σώματος. Ο νους και το σώμα δεν είναι δύο ξεχωριστές πραγματικότητες. Σε διαφορετικά στάδια της εκδήλωσής τους, τα γνωρίζουμε σαν σώμα και νου, αλλά στην ουσία είναι ένα πράγμα.

Hatha yoga is a branch of Yoga, one of the six schools of Hinduism. The Sanskrit word haṭha literally means “force” and thus alludes to a system of physical techniques.[1]:770[2]:527. The oldest texts to use the actual verbiage of hatha are also VajrayanaBuddhist.[2]

Η δραστηριότητα διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά και γίνεται συγκεκριμένες ώρες και μέρες μέσα στην εβδομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  με  την  γραμματεία

 

 

Restorative Yoga

 Μαρία Λεβαντίνου

Στα ολιγομελή τμήματα της Restorative Yoga για τους μυοσκελετικούς πόνους, συνδυάζουμε τις πρακτικές της γιόγκα με σκοπό την αποκατάσταση αλλά και την πρόληψη χρόνιων μυοσκελετικών παθήσεων της μέσης, του αυχένα, της πλάτης, των γονάτων,των καρπών και των πελμάτων

Τα μαθήματα διακρίνονται από τον ήπιο και αργό ρυθμό εκτέλεσης των άσανας, αναπτύσσοντας την επίγνωση του ασκούμενου γύρω από το σώμα του. Οι αναπνευστικές τεχνικές, ο διαλογισμός και η βαθιά χαλάρωση ( yoga nidra ) βοηθούν τον ασκούμενο να διαχειριστεί την “αίσθηση” του πόνου και να μάθει να χαλαρώνει συνειδητά.

Η Restorative Yoga επιφέρει πολύ καλά αποτελέσματα ακόμη και σε χρόνιες αυτοάνοσες παθήσεις καθώς λειτουργεί συμπληρωματικά στην ιατρική αγωγή που ακολουθεί ο ασκούμενος, ο οποίος λαμβάνει προσωπική φροντίδα με ήπια και ασφαλή καθοδήγηση. Η συγκεκριμένη θεραπευτική προσέγγιση ενδείκνυται και για όσους, ανεξάρτητα εμπειρίας ή όχι στη γιόγκα, επιθυμούν να αποβάλλουν το έντονο άγχος και τις ενοχλήσεις που αυτό τους προκαλεί είτε ξυπνώντας παλιές παθήσεις είτε πυροδοτώντας νέους πόνους.

Η Μαρία Λεβαντίνου είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Οργανισμό Yoga Alliance International

Η δραστηριότητα διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά και γίνεται συγκεκριμένες ώρες και μέρες μέσα στην εβδομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  με  την  γραμματεία

 

 

Περιγεννητική Γιόγκα

 Έφη  Αρμένη 

Με τον όρο Περιγεννητική Γιόγκα αναφερόμαστε στις πρακτικές που καλύπτουν τις περιόδους της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας.

 

Γιόγκα εγκυμοσύνης (Prenatal yoga)

Η γιόγκα εγκυμοσύνης είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εγκύου προετοιμάζοντάς την  με ασφάλεια για την εμπειρία του τοκετού. Τη βοηθάει να διατηρήσει το σώμα της σε καλή φυσική κατάσταση, προσφέροντάς της ηρεμία, χαλάρωση και μία στερεή βάση όπου θα χτίσει την πρακτική της μητρότητας.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν σωματικές ασκήσεις (στατικές και με ροή), τεχνικές αναπνοών, διαλογισμού και οραματισμού. Σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της εγκύου οι οποίες διαφοροποιούνται καθώς βαδίζει από το ένα τρίμηνο στο επόμενο ενώ δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία σε πρακτικές γιόγκα.

Η γυναίκα μπορεί να συμμετάσχει από τη 14η εβδομάδα της κύησης μέχρι και πριν τον τοκετό.  Η πρακτική είναι κατάλληλη για όλες τις γυναίκες καθώς το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε ιατρική σύσταση.

 Τι να περιμένεις στη γιόγκα εγκύων

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν σωματικές ασκήσεις (στατικές και με ροή), τεχνικές αναπνοών, διαλογισμού και οραματισμού. Σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της εγκύου οι οποίες διαφοροποιούνται καθώς βαδίζει από το ένα τρίμηνο στο επόμενο.

Ασκήσεις: Μέσα από ένα συνδυασμό ήπιων ασκήσεων και διατάσεων αναπτύσσεται η δύναμη, η ευλυγισία και η ισορροπία. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους μυς της λεκάνης και συγκεκριμένα το περίνεο. Συχνά χρησιμοποιούνται βοηθήματα όπως τουβλάκια, κουβέρτες, μπάλες, μαξιλάρια τα οποία βοηθούν στη προσαρμογή των ασκήσεων στο σώμα της κάθε γυναίκας.

Αναπνοές: Η συγκέντρωση στην αναπνοή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πρακτικών γιόγκα. Η ιδιαιτερότητα στα μαθήματα των εγκύων είναι η έμφαση στην εκπνοή από το στόμα. Οι τεχνικές εξασκούνται είτε σε συνδυασμό με κίνηση είτε μεμονωμένα και είναι χρήσιμες κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Διαλογισμός – οραματισμός: Στο τέλος κάθε μαθήματος αφιερώνεται χρόνος στην χαλάρωση και την ηρεμία οπότε η προσοχή στρέφεται στον εαυτό ενισχύοντας τη συνειδητότητα του ατόμου και τη συγκέντρωση την ώρα του τοκετού.

Οφέλη γιόγκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: 

 • Καλή φυσική κατάσταση μέχρι και τον τοκετό βοηθώντας το σώμα να προσαρμοστεί στις έντονες αλλαγές που υφίσταται.
 • Καλύτερη επίγνωση των μυών λεκάνης και κυρίως του περίνεου.
 • Εξομάλυνση των συνηθισμένων ενοχλήσεων της εγκυμοσύνης και γρηγορότερη επαναφορά μετά τον τοκετό.
 • Μείωση του άγχους.
 • Πρακτικές αναπνοής, κίνησης και οραματισμών χρήσιμων στον τοκετό.
 • Κοινωνικοποίηση και σύνδεση με κύκλους γυναικών όπου μπορούν να μοιραστούν τα συναισθήματα και τα βιώματα τους.
 • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.
 • Σύνδεση με το μωρό.
 • H υιοθέτηση της σωστής στάσης σώματος εντός και εκτός μαθήματος συμβάλλει στη διατήρηση της επιθυμητής θέσης του εμβρύου κατά τη περίοδο τοκετού.

Μεταγεννητική γιόγκα (Postanatal yoga)

Η ψυχολογία και το σώμα της γυναίκας υπόκειται σε αλλαγές λόγω των εμπειριών του τοκετού  και του θηλασμού οι οποίες διαφέρουν από αυτή της εγκυμοσύνης.

Η γιόγκα μετά τον τοκετό επιτυγχάνει τη σταδιακή σωματική και ψυχολογική ενδυνάμωση της γυναίκας ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή της προκειμένου να ανταποκριθεί στο ρόλο της μητρότητας.

Τι να περιμένεις στη γιόγκα μετά τον τοκετό (Postnatal)

Όπως και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η γιόγκα μετά τον τοκετό περιλαμβάνει σωματικές ασκήσεις, τεχνικές αναπνοών, διαλογισμού και οραματισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες της νέας μητέρας και με τη βασική διαφορά ότι η τάξη αυτή είναι ανοιχτή και για τα μωρά.

Η μεταγεννητική γιόγκα είναι ασφαλής από την πρώτη μέρα μετά τον τοκετό καθώς η επαναφορά και η ενδυνάμωση της γυναίκας γίνεται σταδιακά ακολουθώντας πάντα το ρυθμό του σώματος της.  Οι πρακτικές μητέρας-παιδιού σταματούν όταν το μωρό αρχίσει να μπουσουλάει και η γυναίκα συνεχίζει την ενδυνάμωσή της μέχρι και 6 μήνες μετά το τέλος του θηλασμού.

Τι προσφέρει η μεταγεννητική γιόγκα 

 • Επίγνωση του κορμού με ασκήσεις ενδυνάμωσης των κοιλιακών και των ραχιαίων.
 • Σταθεροποίηση της λεκάνης.
 • Χτίζεται η μυϊκή ενδυνάμωση παράλληλα με την ανάπτυξη του μωρού βοηθώντας στη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος στη καθημερινότητα και τις νέες συνήθειες.
 • Χαλάρωση σώματος και ηρεμία νου.
 • Ενισχύεται ο δεσμός μητέρας-μωρού.

Η δραστηριότητα διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά και γίνεται συγκεκριμένες ώρες και μέρες μέσα στην εβδομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  με  την  γραμματεία

 

Chi Kung

chikung-treepose

Μιχαλης Μουρτζης  ΜD (Α.Μ.) 

Το Chi Kung  (τσι-κουνγκ ή τσι γκονγκ ) είναι μια αρχαία κινεζική πρακτική άσκησης. Η λέξη “Chi” αναφέρεται στη ζωτική ενέργεια, την αναπνοή, το πνεύμα, ενώ “Kung”, σημαίνει εργασία, ανάπτυξη και τελειοποίηση. Συνεπώς, το Chi Kung θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως η εργασία για την ανάπτυξη του πνεύματος και της ζωτικής μας ενέργειας. Υπάρχουν πάρα πολλές μορφές Chi Kung. Κάποιες από αυτές εστιάζουν στην πνευματικότητα μέσω αναπνοών και διαλογισμού, ενώ άλλες είναι πιο δυναμικές και αποσκοπούν στην ενδυνάμωση του σώματος και στην ανάπτυξη της μαχητικής ικανότητας. Χρησιμοποιείται επίσης και στοχευμένα για θεραπευτικούς σκοπούς. Το Τάι-Τσι, αναφέρεται πολλές φορές σαν ένα πλήρες σύστημα Chi Kung.

Το σύστημα Chi Kung των 7 Λωτών είναι μια διδασκαλία επτά επιπέδων σχεδιασμένων από τον Dr. Carlos de Leon. Είναι ένα σύστημα διαχείρισης και θεραπείας της ζωτικής μας ενέργειας. Οι 7 Λωτοί χρησιμοποιούν στάσεις, αναπνοές, κίνηση, μασάζ , διαλογισμό και άλλες συνδυαστικές μεθόδους δημιουργώντας έτσι έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να αναπτύξουμε διαύγεια, ενέργεια, συνειδητότητα και καλή υγεία.

Σε  αυτήν την εβδομαδιαία μας συνάντηση θα δουλέψουμε στον πρώτο από τούς εφτά lotus .

Lotus 1 – Κόκκινος Λωτός

Άνοιγμα των βασικών καναλιών/μεσημβρινών, άνοιγμα των χεριών και ποδιών, καθαρισμός και ενίσχυση της ζωτικής ενέργειας, βελτίωση της χαλάρωσης και του γενικού επιπέδου υγείας.

Γενικά Οφέλη των 7 Λωτών:

 • ενισχύουν τη ροή της ενέργειας μέσα και γύρω από το σώμα
 • καθαρίζουν, ισορροπούν, ενισχύουν και αναπτύσσουν τη ζωτική μας ενέργεια
 • βελτιώνουν τη φυσική μας υγεία, δύναμη και μακροζωία και την ισορροπία του φυσικού σώματος με τα λεπτοφυή σώματα
 • βελτιώνουν και ενδυναμώνουν τη λειτουργία της αναπνοής
 • μας γειώνουν και μας βοηθούν να διευρύνουμε τις αισθήσεις μας
 • αναπτύσσουν τα λεπτοφυή μας σώματα
 • χαλαρώνουν και μειώνουν το στρες
 • αυξάνουν την ενέργεια μας σε διαφορετικά επίπεδα
 • εξισορροπούν τις ορμονικές ανισορροπίες
 • δημιουργούν και προωθούν μια πιο αισιόδοξη στάση για τη ζωή
 • θεραπεύουν πεπτικά προβλήματα
 • εξισορροπούν τα ημισφαίρια του εγκεφάλου
 • αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε μολύνσεις και ασθένειες.
 • βοηθούν στην λύση των συναισθηματικών προβλημάτων (κατάθλιψη, διπολική διαταραχή κ.τ.λ.)
 • καθαρίζουν, ενδυναμώνουν και εξισορροπούν τη σεξουαλική ενέργεια
 • προωθούν τη δημιουργία χρυσού Τσί (η υψηλότερη ενεργεια ζωτικότητας)
 • προετοιμάζουν το σώμα μας για περαιτέρω πνευματική ανάπτυξη

Qigong, qi gong, chi kung, or chi gung (simplified Chinese: 气功; traditional Chinese: 氣功; pinyin: qìgōng; Wade–Giles: chi gong; literally: “Life Energy Cultivation”) is a holistic system of coordinated body posture and movement, breathing, and meditation used for health, spirituality, and martial arts training. With roots in Chinese medicine,philosophy, and martial arts, qigong is traditionally viewed as a practice to cultivate and balance qi (chi), translated as “life energy”.

According to Taoist, Buddhist, and Confucian philosophy, qigong allows access to higher realms of awareness, awakens one’s “true nature”, and helps develop human potential. Qigong practice typically involves moving meditation, coordinating slow flowing movement, deep rhythmic breathing, and calm meditative state of mind

Η δραστηριότητα διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά γίνεται συγκεκριμένες ώρες και μέρες μέσα στην εβδομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  με  την  γραμματεία

Το Πρώτο μάθημα γίνεται με μια μικρή χρέωση.

Το  Πρώτο μάθημα είναι ένα προσωπικό μάθημα με τον/την Δάσκαλο/α ώστε να δει το επίπεδο της ασκήσεις σου και μαζί με το ιατρικό ιστορικό, να γνωρίζει τυχών τραυματισμούς ή παθήσεις σου. Έτσι θα μπορέσεις να ενταχθείς στο μάθημα καλύτερα και με την γνώση αυτή ο Δάσκαλος/α να σε κατευθύνει, στις στάσεις της Γιόγκας – Πιλάτες – Chi Kung, καλύτερα ώστε να αποφευχθούν  τυχών τραυματισμοί. Η προσωπική συνάντηση 1 ώρας θα γίνει ύστερα από συνεννόηση και για την ημέρα και για την ώρα .

Μέτα θα μπορείς να πρακολουθήσεις το μάθημα που σου αρέσει και στις ώρες που σε βολεύουν.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ημερολόγιο Τμημάτων

Σεπτέμβριος, 2019

Φιλτράρισμα

02Σεπ(Σεπ 2)18:00(Σεπ 2)18:00Pilates18:00 - 19:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

02Σεπ(Σεπ 2)19:30(Σεπ 2)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

03Σεπ(Σεπ 3)11:30(Σεπ 3)11:30Yoga για Εγκύους11:30 - 13:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

03Σεπ(Σεπ 3)18:00(Σεπ 3)18:00Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)18:00 - 19:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

03Σεπ(Σεπ 3)19:30(Σεπ 3)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

04Σεπ(Σεπ 4)10:30(Σεπ 4)10:30Hatha Yoga10:30 - 12:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

04Σεπ(Σεπ 4)17:00(Σεπ 4)17:00Yoga για Εγκύους17:00 - 18:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

04Σεπ(Σεπ 4)18:45(Σεπ 4)18:45Pilates18:45 - 19:45 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

04Σεπ(Σεπ 4)20:00(Σεπ 4)20:00Iyengar Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

05Σεπ(Σεπ 5)11:00(Σεπ 5)11:00Pilates11:00 - 12:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

05Σεπ(Σεπ 5)18:30(Σεπ 5)18:30Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)18:30 - 20:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

05Σεπ(Σεπ 5)20:00(Σεπ 5)20:00Iyengar Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

06Σεπ(Σεπ 6)11:00(Σεπ 6)11:00Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)11:00 - 12:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

06Σεπ(Σεπ 6)20:00(Σεπ 6)20:00Hatha Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

09Σεπ(Σεπ 9)18:00(Σεπ 9)18:00Pilates18:00 - 19:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

09Σεπ(Σεπ 9)19:30(Σεπ 9)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

10Σεπ(Σεπ 10)11:30(Σεπ 10)11:30Yoga για Εγκύους11:30 - 13:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

10Σεπ(Σεπ 10)18:00(Σεπ 10)18:00Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)18:00 - 19:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

10Σεπ(Σεπ 10)19:30(Σεπ 10)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

11Σεπ(Σεπ 11)10:30(Σεπ 11)10:30Hatha Yoga10:30 - 12:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

11Σεπ(Σεπ 11)17:00(Σεπ 11)17:00Yoga για Εγκύους17:00 - 18:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

11Σεπ(Σεπ 11)18:45(Σεπ 11)18:45Pilates18:45 - 19:45 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

11Σεπ(Σεπ 11)20:00(Σεπ 11)20:00Iyengar Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

12Σεπ(Σεπ 12)11:00(Σεπ 12)11:00Pilates11:00 - 12:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

12Σεπ(Σεπ 12)18:30(Σεπ 12)18:30Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)18:30 - 20:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

12Σεπ(Σεπ 12)20:00(Σεπ 12)20:00Iyengar Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

13Σεπ(Σεπ 13)11:00(Σεπ 13)11:00Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)11:00 - 12:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

13Σεπ(Σεπ 13)20:00(Σεπ 13)20:00Hatha Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

16Σεπ(Σεπ 16)18:00(Σεπ 16)18:00Pilates18:00 - 19:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

16Σεπ(Σεπ 16)19:30(Σεπ 16)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

17Σεπ(Σεπ 17)11:30(Σεπ 17)11:30Yoga για Εγκύους11:30 - 13:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

17Σεπ(Σεπ 17)18:00(Σεπ 17)18:00Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)18:00 - 19:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

17Σεπ(Σεπ 17)19:30(Σεπ 17)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

18Σεπ(Σεπ 18)10:30(Σεπ 18)10:30Hatha Yoga10:30 - 12:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

18Σεπ(Σεπ 18)17:00(Σεπ 18)17:00Yoga για Εγκύους17:00 - 18:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

18Σεπ(Σεπ 18)18:45(Σεπ 18)18:45Pilates18:45 - 19:45 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

18Σεπ(Σεπ 18)20:00(Σεπ 18)20:00Iyengar Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

19Σεπ(Σεπ 19)11:00(Σεπ 19)11:00Pilates11:00 - 12:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

19Σεπ(Σεπ 19)18:30(Σεπ 19)18:30Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)18:30 - 20:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

19Σεπ(Σεπ 19)20:00(Σεπ 19)20:00Iyengar Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

20Σεπ(Σεπ 20)11:00(Σεπ 20)11:00Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)11:00 - 12:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

20Σεπ(Σεπ 20)20:00(Σεπ 20)20:00Hatha Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

23Σεπ(Σεπ 23)18:00(Σεπ 23)18:00Pilates18:00 - 19:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

23Σεπ(Σεπ 23)19:30(Σεπ 23)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

24Σεπ(Σεπ 24)11:30(Σεπ 24)11:30Yoga για Εγκύους11:30 - 13:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

24Σεπ(Σεπ 24)18:00(Σεπ 24)18:00Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)18:00 - 19:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

24Σεπ(Σεπ 24)19:30(Σεπ 24)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

25Σεπ(Σεπ 25)10:30(Σεπ 25)10:30Hatha Yoga10:30 - 12:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

25Σεπ(Σεπ 25)17:00(Σεπ 25)17:00Yoga για Εγκύους17:00 - 18:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

25Σεπ(Σεπ 25)18:45(Σεπ 25)18:45Pilates18:45 - 19:45 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

25Σεπ(Σεπ 25)20:00(Σεπ 25)20:00Iyengar Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

26Σεπ(Σεπ 26)11:00(Σεπ 26)11:00Pilates11:00 - 12:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

26Σεπ(Σεπ 26)18:30(Σεπ 26)18:30Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)18:30 - 20:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

26Σεπ(Σεπ 26)20:00(Σεπ 26)20:00Iyengar Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

27Σεπ(Σεπ 27)11:00(Σεπ 27)11:00Restorative Yoga (Γιόγκα Αποκατάστασης)11:00 - 12:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

27Σεπ(Σεπ 27)20:00(Σεπ 27)20:00Hatha Yoga20:00 - 21:30 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

30Σεπ(Σεπ 30)18:00(Σεπ 30)18:00Pilates18:00 - 19:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Pilates

30Σεπ(Σεπ 30)19:30(Σεπ 30)19:30Iyengar Yoga19:30 - 21:00 Υψηλάντου 5, Μασταμπάς, Ηράκλειο ΚρήτηςΤύπος:Iyengar

X