Αισθητικός Βελονισμός – Mei rong

Αισθητικός Βελονισμός

Κοσμητικός Βελονισμός- Mei rong.  Τι είναι o Κοσμητικός Βελονισμός;

Ο κοσμητικός βελονισμός είναι μία Αρχαία, μη επεμβατική μέθοδος βελονισμού που χρησιμοποιείται χιλιάδες χρόνια για τη βελτίωση της όψης του προσώπου του λαιμού και του ντεκολτέ. Συγκεκριμένα, η ιστορία του κοσμητικού βελονισμού εμφανίζεται στις δυναστείες sui ( 589- 618 π.Χ.) και tang ( 618- 907 π.Χ.), όπου έχουμε για παράδειγμα το βιβλίο Classic of mountains and seas – Shan Hai Jing το οποίο αρχίζει να γράφεται στην περίοδο Των Εμπόλεμων Κρατών ( 475- 221 π.Χ.) και ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Δυτικών Χαν ( 206 π Χ- 9 μ Χ). Το βιβλίο αυτό περιέχει πολλές δερματολογικές συνταγές βοτάνων. Επιπλέον, μερικά χρόνια πριν την δυναστεία των Δυτικών Jin (265-317 μ.Χ.), στο βιβλίο Zhen Jiu JiaYi Jing – The Systematic Classic of Acupuncture and Moxibation του Huang-fu Mi (214-282 μ.Χ.) αποδεικνύεται ξεκάθαρα η χρήση του βελονισμού για κοσμητικούς λόγους, ( Paul Adkins,p .37). Είναι γνωστό από την ιστορία ότι οι αυτοκράτειρες και οι αυτοκράτορες της Κίνας χρησιμοποιούσαν τον βελονισμό και τα κινεζικά βότανα ως εργαλείο για την αναζωογόνηση της εξωτερικής εμφάνισής τους. Ο κοσμητικός βελονισμός έχει συνδυαστεί με τις γνώσεις δερματολογίας που έχουμε αποκτήσει μέχρι και σήμερα κι έτσι έχουμε στοχευόμενα και καλύτερα αποτελέσματα

Τι μπορούμε να να πετύχουμε με τον Κοσμητικό βελονισμό; 

  • Εξαφανίζει τις ρυτίδες (Μάτι της χήνας, μέτωπο, Άνω χείλος, Ρινοχειλικές, ρυτίδες μεσοφρυδίου )
  • Τονώνει τους μύες του προσώπου – Φυσικό lifting.
  • Διώχνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.
  • Βοηθά στην ανύψωση βλεφάρου.
  • Μειώνει το πρήξιμο του προσώπου και το διπλοσάγονο,
  • Ελαττώνει/ εξαφανίζει δυσχρωμίες και πανάδες.
  • Ισορροπεί τη λιπαρότητα του προσώπου.
  • Δίνει λάμψη στο πρόσωπο .
  • Επιπλέον οφέλη για τον οργανισμό – μείωση του στρες, αύξηση της ενέργειας του οργανισμού.

Σε ποιους απευθύνεται ο Κοσμητικός Βελονισμός;

Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και είναι ιδανικός για εσάς που ψάχνετε μία Φυσική αντιγηραντική λύση και 100% φυσικό, αναίμακτο lifting.

Πώς δουλεύει Ο αισθητικός βελονισμός;

Χρησιμοποιούμε λεπτές βελόνες μίας χρήσης τοπικά, δηλαδή πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, αλλά και σε διάφορα βελονιστικά σημεία στο σώμα, σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα μας. Βάζοντας βελόνες τοπικά αυξάνουμε τη ροή του αίματος και έτσι αυξάνουμε το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά στην περιοχή. Επίσης μπορούμε και επηρεάζουμε την ενέργεια των κυττάρων ( ATP) ,συγκεκριμένα των ινοβλαστών που βρίσκονται στη δεύτερη κύρια στιβάδα του δέρματος( χόριο), και τα “αναγκάζουμε” να δουλέψουν για να παραχθεί ελαστίνη και κολλαγόνο .

Αυτές τις γνώσεις τις συνδυάζουμε με την ΠΚΙ και έτσι έχουμε αυτή την ολιστική μέθοδο που ονομάζουμε κοσμητικό βελονισμό. Υπάρχουν διάφορες πρόσφατες, επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του κοσμητικό βελονισμού .

Για παράδειγμα, η έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο του Kyung Hee University Hospital στο Gangdong τη χρονική περίοδο από τον Αύγουστο μέχρι το Σεπτέμβρη του 2011, όπου και συμμετείχαν 50 γυναίκες 40 έως 59 ετών και μελετήθηκε συγκεκριμένα αν αισθητικός βελονισμός επηρεάζει την ελαστικότητα του δέρματος.

Συμπληρωματικά χρησιμοποιούμε Dermaroller , gua sha ρόλο νεφρίτη, διάφορα προϊόντα : κρέμα, serum,μάσκες . Επίσης δίνονται συμβουλές διατηρήσεις των αποτελεσμάτων και άμεσης αναζωογόνησης .

Πότε έχουμε ορατά αποτελέσματα;

Πολλές φορές έχουμε ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία σίγουρα όμως από την 3η – 4η και μετά.

Μπορώ να κάνω Κοσμητικό βελονισμό εάν έχω κάνει Botox;

Ναι, αλλά πρέπει να έχουν περάσει 6 μήνες από την τελευταία θεραπεία Botox.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Το πρωτόκολλο του Κοσμικού Βελονισμού είναι συγκεκριμένο, χρειάζονται τουλάχιστον οκτώ με δέκα θεραπείες μέσα σε ένα μήνα. Αυτό σημαίνει δύο φορές τη βδομάδα για 4- 5 εβδομάδες. Η συντήρηση γίνεται συνήθως μία φορά το μήνα ανάλογα τον οργανισμό

Παρενέργειες:

Η μόνη παρενέργεια του Κοσμητικού βελονισμού είναι η πρόκληση μωλώπων οι οποίες εάν εμφανιστούν συνήθως είναι κατά τη διάρκεια των 3-4 πρώτων συνεδριών.

Ημερομηνία Διεξαγωγής :   27-28/05    και   17-18/06  

Μίνιμουν 4 συμμετοχές για να ξεκινήσει νέο τμήμα διδασκαλίας  .

Διάρκεια : 2 σαββατοκύριακα και συνολικά 12 εκπαιδευτικές ώρες
Κάθε Σάββατο στις 17:00 – 20:00 και κάθε Κυριακή 17:00 – 20:00 .
Διδάσκει  : Ιωάννης Φαϊτακης
Κόστος : 360  ευρώ (180 ευρώ κάθε συνάντηση)

Προσφορά “early bird” για δήλωση συμμέτοχης 1 μήνα πριν την καθορισμένη ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

Έκπτωση 10%  330 ευρώ (165 ευρώ κάθε συνάντηση)

Έκπτωση 15% σε Όλα τα Σεμινάρια μας, σε μακροχρόνια Ανέργους και στους Μαθητές έως και 25 ετών .
Κόστος: 300 ευρώ (150 ευρώ κάθε συνάντηση)
 
Σκοπός μας, σε κάθε μια διδακτική ενότητα, είναι να προσφέρουμε στον σπουδαστή μια ολοκληρωμένη γνώση, με θεωρητικά μαθήματα και με πρακτική εξάσκηση, που υλοποιούνται στον χώρο της σχολής μας .
 
Σημείωση : Ο Αισθητικός Βελονισμός ειναι ένα  Συμπληρωματικό Θεραπευτικό Συστήματα 
Σύμφωνα με τους ορισμούς που δίνονται από Ευρωπαϊκούς φορείς, ως συμπληρωματικά θεραπευτικά συστήματα προσδιορίζονται τα μη αυτοτελή, μη ιατρικά συστήματα, τα οποία μπορούν να υπάρξουν ως συμπληρωματικά μιας άλλης αυτόνομης θεραπείας, και στα οποία δεν ανήκει η δικαιοδοσία της διάγνωσης ή της ιατρικής ευθύνης, ως εκ τούτου είναι δυνατό να ασκούνται από μη γιατρούς.
 
Παρέχουμε Βεβαίωση (επίπεδο 1).
 
Τα τμήματα είναι ολιγομελή και η σχολή μας τηρεί όλους τους κανονισμούς Υγιεινής και Ασφάλειας.
 

Παρακαλώ  επικοινωνήστε  με  την  γραμματεία  μας,  για  να  ενημερωθείτε  για  τις  ημερομηνίες τις  ώρες και το κόστος  .

 

Comments are closed.