Ωτοβελονισμός

Ωτοβελονισμός

Ο Ωτοβελονισμός (Ωτοθεραπεία) είναι μια Ιατρική Μέθοδος που χρησιμοποιεί το πτερύγιο του αυτιού με διαγνωστικό και θεραπευτικό σκοπό. Έχει μια ιστορία σχετικά πρόσφατη, γεννήθηκε την περίοδο του ’50 από μια λαμπρή ιδέα του Γάλλου γιατρού P. Nogier, επιτυγχάνοντας μια ευρεία διάδοση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Βασίζεται στην αρχή, ότι στο πτερύγιο του αυτιού υπάρχει μια αντιπροσώπευση των δομών και των λειτουργιών όλου του οργανισμού (ωτικός χάρτης).

Πώς λειτουργεί ο Ωτοβελονισμός:
Ενεργοποιώντας νευρικούς και βιοχημικούς μηχανισμούς (νευροδιαβιβαστές, ενδορφίνες, ορμόνες) για να εξισορροπήσει τις μεταβληθείσες λειτουργίες του οργανισμού που αποτελούν τη βάση της ασθένειας.

Ο Ωτοβελονισμός δεν είναι μόνο μια συμπτωματική θεραπεία. Δεν περιορίζεται στο να εξαλείψει το σύμπτωμα, αλλά ακριβώς επειδή επιδρά στους αλλοιωμένους μηχανισμούς του οργανισμού, καθορίζει μια θεραπευτική δράση.

Ημερομηνία Διεξαγωγής : Σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες  ημερομηνίες

Μίνιμουν 4 συμμετοχές για να ξεκινήσει νέο τμήμα διδασκαλίας  .

Συνολική Διάρκεια  :  60 ώρες. ( Α επίπεδο )

Κάθε Σάββατο στις 10:00 – 16:00 και κάθε Κυριακή 10:00 – 16:00

Συντονιστής   :  Δοργιάκης Νίκος

Για την παρακολούθηση του Ωτοβελονισμού ( Β επίπεδο ) είναι απαραίτητη η Βασική Θεωρία της Κινέζικης Ιατρικής. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα .

Παρακαλώ  επικοινωνήστε  με  την  γραμματεία  μας,  για  να  ενημερωθείτε  για  τις  ημερομηνίες τις  ώρες και το κόστος  .

 

Comments are closed.
X